0
Tips

Tuinmeubelen extra goedkoop aanschaffen

By december 14, 2018 No Comments
Wicker tuinmeubelen

Bent u op zoek naar Wicker tuinmeubelen? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben ze alles in het assortiment waar u naar zoekt. THD biedt Wicker tuinmeubelen aan van verschillende grote merken binnen de tuinhout wereld. Zo is Tuinhoutdiscount.nl officieel dealer van Elephant, Woodivision, Hillhout en Tuindeco.

Tuinmeubels in alle prijsklassen

Tuinmeubelen kiezen voor je tuin is een leuke bezigheid. Je struint winkels en webshops af, op zoek naar een geschikte set of losse tuinmeubelen. Bij Tuinhoutdiscount.nl vind je werkelijk alles op het gebied van tuinmeubelen en in vele soorten, maten en stijlen. Houd je van stoer en robuust, van klassiek of modern? Ook hebben wij aanbod in het lage prijssegment, waarbij goedkope tuinmeubelen ook voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Wicker tuinmeubelen snel thuisbezorgd

Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een magazijn van ruim 4000m2. In dit magazijn hebben zij ruim 1500 verschillende producten op voorraad. Bent u op zoek naar Wicker tuinmeubelen? Dan kunnen zij deze vaak al uit voorraad leveren. Wilt u zeker weten of een product uit voorraad geleverd kan worden? Neem dan gerust contact met één van de specialisten op. Dit is uiteraard altijd compleet vrijblijvend.

Wicker, wat is dat?

Wicker, of kunststof vlechtwerk, tuinmeubelen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Even iets anders dan de robuuste houten of aluminium meubels. Een mooie gevlochten meubel die, naast dat deze erg mooi is, ook nog eens vele andere voordelen met zich meebrengt. Een greep uit deze voorbeeld zijn bijvoorbeeld;

  • Makkelijk te verplaatsen door lichte gewicht
  • Hoge duurzaamheid en lange levensverwachting
  • Erg gemakkelijk om schoon te maken en te reinigen
  • Het materiaal is erg sterk en stevig

Meer dan alleen Wicker meubels

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn ze niet alleen gespecialiseerd in Wicker tuinmeubelen. Ze hebben namelijk ook nog vele andere soorten houten tuinmeubels. Toch liever een tuinmeubel van hout? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Tuinhoutdiscount.nl.

Leave a Reply