0
Advertorial

Vergeet u de dakgoten niet?!

By maart 19, 2019 No Comments

Iedere woning heeft dakgoten voor het afvoeren van het regenwater, toch vergeet een groot gedeelte van de huiseigenaren dat deze dakgoten er zijn. Althans zolang zich er geen problemen voordoen met de afvoer van het regenwater. Pas wanneer er een lekkage ontstaat wordt men zich bewust van de dakgoten, en dan is het eigenlijk te laat…

Dakgoten in allerlei soorten en maten

Dakgoten zijn er in alle soorten, maten en materiaalsoorten. Dat komt omdat een dakgoot voor een groot deel de uitstraling van de woning bepaald. De meest voorkomende materiaalsoorten zijn PVC en zink.

Ben je op zoek naar nieuwe dakgoten of is er een lekkage ontstaan en dient de dakgoot gerepareerd te worden? Graag adviseren wij van dakgotenschoonmaken.com je graag  over de diverse materiaalsoorten en de andere mogelijkheden, daarna brengen we vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Het schoonmaken van de dakgoten

Eigenlijk moeten dakgoten jaarlijks schoongemaakt en gecontroleerd worden om op langer termijn problemen te voorkomen. Het beste kun je de dakgoten laten schoonmaken op het moment dat de blaadjes van de bomen zijn gevallen. Het blad zorgt namelijk geregeld voor verstopte dakgoten en dat zorgt weer voor lekkage. Op het moment dat de dakgoten schoongemaakt worden is het ook het beste moment voor een dakgoteninspectie.

Dakgoteninspectie tijdens het schoonmaken van de dakgoten

Als je kiest voor het periodiek schoonmaken van je dakgoten bij Dakgotenschoonmaken.com dan doet onze medewerker ook direct een dakgoteninspectie. Tijdens deze inspectie kijkt hij of er geen scheuren of andere beschadigingen in en aan de dakgoten van uw woning voorkomen. Komt hij gebreken tegen dan zal hij dit melden en heeft u de kans om vroegtijdig een reparatie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u lekkage en daarmee extra kosten. Vul vrijblijvend het offerteformulier op onze website in en wij geven u graag een prijsopgaaf en wij garanderen u dat deze ver onder de prijs van een lekkage reparatie ligt.

Leave a Reply