0
Meubels & accessoiresTuininspiratie

Waarom een vuurtafel een echte musthave is

By mei 1, 2019 No Comments

Sfeer toevoegen in huis gaat ons vaak prima af. De lente is inmiddels begonnen, wat betekent dat het ook tijd is om buiten wat extra sfeer toe te voegen. En daar lopen we vaak een beetje vast. Wij vertellen jou hoe je met een vuurtafel extra sfeer in de tuin kan creƫren!

Letterlijk en figuurlijk warmte

Een vuurtafel is een tafel met een inbouwbrander die werkt op gas. Door het gas te ontsteken ontstaat er een kunstmatige vlam. Het biedt dus echt letterlijk warmte. Fijn voor in de koude avonden die we in april en mei vaak hebben. Maar de vlam brengt ook figuurlijk warmte met zich mee. Het biedt namelijk een fijne sfeer. Zeg eens eerlijk: een hapje en drankje, fijn gezelschap en een brandende vuurtafel. Klinkt dat niet heerlijk?!

Houten of aluminium vuurtafel?

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom zijn er veel verschillende vuurtafels beschikbaar bij verschillende aanbieders. Denk maar aan een houten vuurtafel of juist eentje van aluminium. Een houten vuurtafel is wat knusser, waar een aluminium weer heel strak en clean oogt. Het is dus net waar jij voor wilt gaan. En heb je geen ruimte voor een vuurtafel? Dan is een vuurzuil overigens ook nog een hele leuke optie!

Je vuurtafel compleet maken

Bij een vuurtafel krijg je vaak standaard een gasslang, lavastenen en een drukregelaar. Maar wil je je vuurtafel nou echt compleet maken? Dan is het echt een aanrader om te kijken naar een mooie glasombouw. Dit biedt niet alleen een extra luxe uitstraling aan je tuin, het maakt je vuurtafel ook echt compleet. En met kleine kids of een niet iets te enthousiaste hond of kat in de buurt is het ook nog eens erg veilig.

Heb je gelukkig geen twee linkerhanden en word jij enthousiast van een leuke DIY? Met de losse inbouwbranders van Easyfires kan je zelf een vuurtafel of vuurzuil maken. Leuk als je op zoek bent naar een unieke vuurtafel.

Leave a Reply